X

Tüy Tipine Göre Hangi Blenior Kızısın

Her kadının eşsiz ve farklı olduğu, bu farklılıklarla güzel olduğu bir gerçek. Cilt ve tüy tipimiz de bu farklılıklardan sadece biri. Blenior ailesine ait tüm ürünler Hassas Ciltler, Normal Tüyler ve İnatçı Sık Tüyler olmak üzere üçe ayrılır. Bunun temel nedeni iste her Blenior kızının aynı cilt ve tüy yapısına sahip olmaması. Peki sen hangi Blenior kızısın?

Eğer çok beyaz tenliysen, cildim çok çabuk kızarıyor ve kozmetik ürünlere çok duyarlı diyorsan seni pembe olan Hassas Cilt serimizle tanıştıralım. Hassas Ciltler serimiz tüy yapısı ince, cildi dış faktörlere aşırı duyarlı Blenior kızları için özel olarak geliştirildi.

Benim tüy yapım daha kalın, cildimin dış faktörlere toleransı yüksek diyorsan da seni Normal Tüyler için olan sarı serimiz ile tanıştıralım. Normal Tüyler serimiz tüy yapısı ince olmayan, cilt toleransı da enerjisi gibi yüksek Blenior kızları için özel olarak geliştirildi.

Son olarak; benim tüy yapım kalın, tüy yoğunluğum fazla, maksimum etkili bir ürün benim için en uygun olanı diyorsan sen tam anlamıyla mavi Blenior kızısın! Mavi serimiz İnatçı ve Sık Tüyler için geliştirilen etkili formülüyle; mavi Blenior kızlarına uzun süren pürüzsüzlük vadediyor. Mutlaka dene!