X

Tüylerinden Kurtulma Rehberi

Kadınlar güzellikleri için yüz yıllardır tüylerinden kurtulmaya çalışıyor. Bunun için farklı farklı birçok yöntem olsa da; hepsinin amacı aynı: Pürüzsüz, daha temiz hissedilen bir cilt. Peki nedir bu yöntemler gelin birlikte bakalım 🙂

Ağda Bantları
Ağda Bantları; klasik ağdaların daha konforlu ve pratik hali. Kullanmadan önce yapman gereken tek şey ağda bantı ellerinin arasında ısıtmak, yapıştırmak ve çekmek. Dakikalar içinde pürüzsüz bir cilde kavuşmakla kalmıyor, derinin üstündeki ölü ciltten de kurtulmuş oluyorsun. Üstelik Blenior ağda bantları ile ağda yapmak çok daha eğlenceli ve keyifli. Ağda bantını yapışma özelliğini kaybedene kadar defalarca kullanabilirsin. Ağda sonrası temizleme mendilleriyle temizlediğin cildinle, dakikalar içinde hazırsın!

Tüy Dökücü Krem
Eğer tüylerinden kurtulmak için aradığın yöntem hızlı ve hiç acısız bir yöntemse tüy dökücü kremler tam sana göre. Tüy dökücü krem; tüylerin yapısına etki ederek dökülmelerini sağlıyor, geriye pürüzsüz bir cilt kalıyor. Üstelik Blenior tüy dökücü krem sadece 6 dakikada gösterdiği hızlı etkiyle sana zaman da kazandırıyor. Hem de sen rahatsız edici tüy dökücü krem kokusuna maruz kalmadan! Jilet yok, kesik ve tahriş yok. Tüy dökücü krem tam bana göre diyorsan; Blenior tüy dökücü krem ile mutlaka tanışmalısın.

Roll on Sir Ağda
Roll on sir ağdalar; tüylerden kurtulmak için tercih edilen en eski yöntemlerden biridir. Isıtma cihazı ve ağda bezi ile kullanılan roll on sir ağdaların en büyük avantajı tabiki uzun süre pürüzsüzlük sağlamaları. Sir ağda aynı zamanda cildinin ölü hücrelerden arınmasına da yardımcı olur. Eğer tercihin Bleniorroll on sir ağda ise uzun uzun ısınmasını beklemene de gerek yok. Blenior ısıtıcılı set ile roll on sir ağdan sadece 30 dakikada kullanıma hazır hale gelir, seni hayal ettiğin pürüzsüz ve yumuşak cilde kavuşturur.